اورند (04-03-16)
جلوش نوشته (Run at FSB 800 MHz)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (04-03-16)
ضریب رم حداقلش 2.00 هست گزینه های دیگه 2.66 و 3 و 4 هستن رمم خودش باسش 800 ولی مادربرد اوردتش روی 533. وقتی fsb رو روی 333 میزارم با حداقل ضریب،باس رم میشه 667.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
کجای تنظیماتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مورد برای سی پی یو بود که با بایوس fd در این fsb کار میکنه شما گفتید تغییر محسوسی نداره و بنده حساب کردم که موارد رو ببینید صفحه ی اول که گفتم 1.8 کارمیکنه و از نظر من زیادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمانی که fsb 1066 بشه سی پی یو 2.4 و اگه پایداری کامل در 1333 بشه شما میتونید 3 رو استفاده کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
تغییر تایمینگ هم میتونید بدید چون وقتی به این شکل ضریب کم کنید تایمینگ هم کاهش پیدا میکنه ولی 1:1 به حالت دیفالتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (04-03-16)
1333 منظورم صفحه سایت گیگا بود.اون گزینه 1066 رو نوشته فقط برای core 2 1066 فک نکنم بشه رو این 1333 فعالش کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بهتر میدونید انگار . امیدوارم دوستمون مشکل نخورند با روش شما .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (04-03-16)
جناب امید بحث بهتر دونستن یا... نیست بنده هم هیچ ادعایی ندارم فقط چون حساب کردم دیدم زیاده سی پی یو 3 روی 1.8 کار کنه متذکر شدم تا این تاپیک ادامه یافت در مورد موارد که شما گفتید هم بنده فقط با احترام یاداور نکاتی شدم فک میکنم تاپیک رو بخونید متوجه خواهید شد حتی همین چند پست اخربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (04-03-16)
خوب اینطور که معلومه نمیشه بی دردسر از این سی پی یو استفاده کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فک کنم بهتر باشه دنبال ی cpu با fsb 1066 باشم.
پردازنده ای که من به ایشون معرفی کردم E2200 با FSB 800 بود . من حساب یکسری موارد بعدی رو میکنم . که کاربر در طولانی مدت مشکل نخوره . باید رعایت همه جوانب بشه توی پیشنهادها . محدودیت ها چیپ 945 بسیار زیاد است . خیلی دردسرساز ممکنه براشون بشه .من با تمام موارد به این نتیجه رسیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (04-03-16)
|
خیر دوست عزیز شما باید fsb رو زیاد کنید که باید تایینگ روی 1:1 باشه که رم تغییر کنه و چون 1:1 نداره باید تایمینگ رو داشته باشید تا تایمینگ رو افزایش بدید (چون وقتی همینطوری ضریب رو کم کنید تایمینگ هم کم میشه که شما دوباره افزایش خواهید داد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (04-03-16)
بله میدونم سالهاست فعالیتتون رو اینجا و دیگر فروم ها دیدم من هم از شما سپاسگذارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما شما در پست دوم در جواب به ایشون گفتید کاهش محسوس ندارن ایشون هم همونطور که میدونید سفارش دادند بنده هم تمامی تلاشم رو میکنم تا بتونند از حداکثر کارایی سی پی یو استفاده کنند انشاالله که با اینکار هم از بنده رنجیده خاطر نشده باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (04-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks